IGÅR VAR LYKKEDAGEN MIN!..

Hei ..:)

Igår var min såkaldte ''lykke dag''.. Jeg, Rebekka og Alice skulle på bowling. Når vi gikk av bussen skjedde det noe, men det forteller jeg ikke haha.. Men på bowlingen så skulle jeg skyte den ballen, så heiv jeg på feil bane, så gutten ved siden av meg fikk ikke ned noen sånne stolper. PGA MEG..Det var såå kleint og Rebekka og Alice døde av latter. Stakkars gutt. Ja, jeg tapte begge rundene. Men vi hadde det drit gøy.

Så her kommer det mange har lurt på:
Etter bowlingen i går så gikk vi til Maxi senteret for å bare tulle litt. Jeg satt meg i en handlevogn mens Alice snurret meg rundt. Det gikk bra, men så satt Alice oppi, og Rebekka dro, og jeg satt oppi en sånn barne handlevogn og holdt i Alice, så kom det en dump og hele vogna datt og jeg smalt kneet rett ned i asfalten og fikk utrolig vondt. Haltet resten av dagen. Inatt har jeg ikke sovet noe, fordi jeg har hatt så vondt.  Og det hadde blitt verre. Så jeg dro til legen klokka 11 i dag. etter det ble jeg sendt til røntgen?! Så det viser seg at jeg har fått betenelse i kneet og bristet det ellernoe.. Jeg er så dum og klønete..!Ja..HAHAH!

Én kommentar

Rebekka ❤ johansen

08.10.2012 kl.21:56

Det var utrolig gøy! Hahahah, digger oss. ❤❤ flink blogger du ine!

Skriv en ny kommentar

,


    Velkommen til min blogg. Jeg heter Ine, og blir 14 år i september. Om det er mere du vil vite, så les resten av bloggen min. xoxoღ

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger? Blogg Familie, Ferier Hjelp, Mitt hår, Om meg Outfit, Skole, Videoer, Want's,


Arkiv

Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012

hits