Tina og Bettina the movie

Hei, Igår var jeg på kino, og så Tina og Bettina the movie. Den var ganske bra og morsom. Jeg så den med Alice, Katinka og Ida.
Senere sov jeg over hos Alice. Vi kjøpte hårbørste, iPhone case, øreplugger og Qtips, hahaah. Alt var selvfølgelig rosaa<3

TELEPORTALEN.NO

Heei  :-)

Har ikke så mye å blogge om fortiden, så nå har jeg tenkt til å skrive litt om teleportalen.no

Teleportalen.no selger alleslaks deksler, øreplugger, ladere osv.. til: Apple produkter, HTC, LG osv.. Det er heller ikke så dyrt, så jeg anbefaler dere å ta en titt innom.
Jeg skal jo kjøpe Iphone til bursdagen min som er om ikke alt for lenge, så fant jeg denne siden, der har dem ALT mulig til Iphone. Jeg ble så glad, de har myke og harde deksler, og etuier.


En video jeg laget, istede for å spamme ned med bilder  :)
 

Dette er en utrolig billig side. I butikken koster et deksel fra 150 til mere enn 250. Anbefaler birkelig å ta en titt :-)

Trykk på den :)

50 first dates

Heei

For aller første gang skal jeg ha en film anbefaling. Jeg så denne filmen i går kveld og fikk anbefalingen av denne filmen fra en god kompis.

50 first dates, det er det den heter. Det er en utrolig fin film. Det er en romantisk komedie ellernoe.
Filmen handler om 2 personer, det er Henry og Lucy. Henry er en mann som er redd for å bli forelsket, fordi han ikke er trofast. Men det ble han helt til han møtte en vakker kvinne som heter Lucy. Hun har vært utenfor en ulykke med faren sin som gjorde at hun har ett problem (hva problemet er finner dere ut om dere ser filmen). De blir forelsket om og om igjen.. Men filmen ender godt.

Jeg tror kanskje at vi alle får litt respekt av den. Jeg begynte å gråte litt av den. Den er for begge kjønn. Det er ikke noe "typisk" jente film.

Håper jeg ikke avslørte for mye. Men den er verd å se, tro meg!

 Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
Ine Edvardsen

Ine Edvardsen

14, Svelvik

♥ Ine, 98, Svelvik. ♥ Kontakt på: ine00blogg@hotmail.com ♥ Les resten på bloggen.


    Hei, velkommen til min blogg. Denne bloggen handler om alt fra a-å. Mere du lurer på, så følg bloggen. xoxoღ

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger? Blogg Familie, Ferier Hjelp, Mitt hår, Om meg Outfit, Skole, Videoer, Want's,


Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012


hits