MYE SOM HAR SKJEDD

Heei :)

Ja, i helgen så har jeg vært på komfleir. Jeg delte rom meg Rebekk, Malin og Marthe. Vi koste oss den første natten, men den andre natten ble litt i surr... haha, men jeg koste meg i allefall. Vi hadde det utrolig gøy på leieren. Kommer nok til å savne det etterhvert.

Jeg, Miriam, Rebekka, HL og Erlend gikk til spøkelses huset, og det var drit skummelt.. :(

DANMARK!

Heii :-)

 

Tirsdag:

Det var den dagen vi dro til Danmark, eller til båten. Vi var 9 stykker som tok bussen klokken 11 til Drammen, for å ta tog til Oslo. Men det gikk buss for tog, så vi tok tog en stund, så buss. Så gikk vi til båten, og skiftet. Selvførgelig klarte vi å ødelegge trillebagen... Så vi kjøpte ny da vi kom til Danmark. Jeg fikk en roda trille koffert♥. Så gikk vi å spiste i Oslo. Så tok vi båten til Danmark. Var utrolig koselig på båten. Jeg delte lugar/rom med Sindy.

Onsdag:

 Jeg og Sindy stod opp klokka 9, og båten var i land ti på ti. Når vi kom til Danmark tok vi båt til København. Så gikk vi laangt til hotellet. Det var utrolig fint der, det var ved vannet. Jeg glemte selvførgelig kameraet hjemme, men en av de vi var med tok bilder, og sender de til meg senere en gang. Iallefall, det var knall vær, og ett utrolig koselig sted. Samme dagen som vi kom shoppet vi. Og noen dro på tivoli. Jeg og søstra mi shoppet selvførgelig. Brukte opp en god del penger... heh! Jo, vi spiste jo frokost på en resturant, Vi spiste hamburger og pommes frits. Vi hadde det utrolig koselig i København.
Hotel rommet var utrolig fint, vi hadde 2 etasjer på rommet vårt.

Torsdag:

Vi skjekket ut av hotel. Så shoppet vi litt til, før vi tok båten klokka 4 ellernoe tilbake til Norge. Da delte jeg lugar/rom med mamma, pappa og Malene. Alle romdørene var rosa, badet var rosa, og skiltene var rosa. Det var liksom en homo båt. haaha! jeg digger den båten + rommene var større osv.. Det var steke sol ute, og alle vi 9 solet oss oppe på dekket. jeg og søstra vi lå i hver vår sofa på dekket. Det var kokvarmt, og fikk skille!!♥  Senere på kvelden så var vi enten litt overtrøtte eller noe. Jeg og Sindy fikk 100% latterkrampe, fordi hun sa steke og jeg så biff, så sa hu nei pannekaker ellernoe. Det var jo ikke noe gøy, men vi ledde av det. Også tok vi heisen opp, og det var noen inni heisen samtidig, og vi ble helt røde i ansiktet, fordi vi prøvde å ikke le. Så sa damen som var i heisen: "Heh, kraftig latterkrampe" (ellernoe lignende). Jaja.. Hadde det utrolig gøy. Når klokken var halv 1, gikk vi på spillerommet og spilte skytespill. Det var utrolig gøy. Det var jeg, Sindy, Malene og Lars som var der. Det gikk noen penger der ja..! Så gikk vi til rommene våres og sov.

Fredag:

Vi kom i land i Norge. Vi gikk til togstasjonen, og tok buss for tog til ett sted jeg ikke husker hva het, og tog derifra til Drammen. Så tok vi buss fra Drammen og hjem. Kom hjem ganske tilig. Så tok jeg bussen til Sande med Veronica. Vi var på Njb. Der solet vi oss, også da vi gikk mot bussen så var det noen som laget måke lyd ellenoe. Og vi kjente han ene. Så vi slo av en prat. Men jeg orker ikke være der legner, så jeg løp til bussen og rakk den akkuratt. Haha! Etter det slappet jeg av hjemme. Så gikk jeg ut for å være med en herlig en. ♥

Bilder osv.. kommer i dette inlegget senere, da jeg får de :) Det kommer kanskje en liten innkjøpsvideo av noen av tingene jeg kjøpte. ♥ ♥

 

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
Ine Edvardsen

Ine Edvardsen

14, Svelvik

♥ Ine, 98, Svelvik. ♥ Kontakt på: ine00blogg@hotmail.com ♥ Les resten på bloggen.


    Hei, velkommen til min blogg. Denne bloggen handler om alt fra a-å. Mere du lurer på, så følg bloggen. xoxoღ

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger? Blogg Familie, Ferier Hjelp, Mitt hår, Om meg Outfit, Skole, Videoer, Want's,


Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012


hits