NICE DAY

 

Heei?

Nå er jeg hjemme, har hatt en fin dag. 

Jeg sov over med Rebekka, vi hadde det drit gøy. Vi var ute, og vi lagde muffins. 
Idag dro vi til Drammen og koset oss.
Jeg liker ikke være hjemme, fordi det er ikke noe spess som skjer her hjemme. Jeg ELSKER å være opptatt 24/7. Liker å ha noe å gjøre, vi lever kun 1 gang! ♥ YOLO, det er en god status?! ♥

28.09.2012

Heei :)

Jeg skal sove hos Rebekka i natt. Det skal bli koos, men dette er bare et raskt innlegg, fordi jeg har utrolig dårlig tid. Skal rekke bussen som går snart. Så ja, snakkes!
SKOLEE

Heei ♥

Ja, jeg skal til skolen om 30 min.. jeg tar halv buss, fordi jeg skal møte Rebekka J, tiligere. + hel bussen er nesten alltid full.. Ja, iallefall, om det er noe dere lurer på så kommenter, fordi jeg aner ikke hva jeg skal blogge om! ♥

Trøtte øyne og trøtt fjes...! Fake a smile bitch
BLOND

Heei :D

Ja, jeg ville bare fortelle at nå er jeg 100% blond. Nesten platina.. Var hos frisøren i går med Rebekka. Rebekka var der med meg, mehehe! 
  

Jeg har fått noen ubehagelige kommentarer av folk pga håret mitt idag. Men jeg klarer meg. Jeg liker håret mitt sånn det er, og noen har jo problemer med det. Men jeg bryr meg ikke, det er mitt hår ikke dems. haha! Men de som jeg liker, liker håret mitt. Så da er jeg fornøyd! 

MYE SOM HAR SKJEDD

Heei :)

Ja, i helgen så har jeg vært på komfleir. Jeg delte rom meg Rebekk, Malin og Marthe. Vi koste oss den første natten, men den andre natten ble litt i surr... haha, men jeg koste meg i allefall. Vi hadde det utrolig gøy på leieren. Kommer nok til å savne det etterhvert.

Jeg, Miriam, Rebekka, HL og Erlend gikk til spøkelses huset, og det var drit skummelt.. :(

Lenge siden, haha huff

Heei :)

Jeg er sinnsykt dårlig til å blogge, men jeg må liksom komme tilbake til hverdagen. Har enda ikke kommet meg helt inn i hverdagen etter sommerferien.. Huffda..

I morra skal jeg til Drammen med Vilde?! Så skal jeg shoppe litt, fordi jeg hadde bursdag på fredagen den 14.09. Så jeg har jo litt penger. Jeg skal også farge håret mitt blondt igjen. Uansett hva folk sier!? Jeg bestemmer haha!

På fredag skal jeg på komfleier i Sandefjord. Gleder meg sykt.
Jeg kan prøve å blogge en gang i uka. Men gi meg litt respons!

Meg og Malin i går ! <3

14 år i morgen!

Heeei :)

Imorra er den store dagen for meg. Jeg blir 14 år, og skal selvførgelig feire med noen venner. For 2 år siden døde Oldefaren min på bursdagen min.. Veldig trist. Så i morgen er det 2 år siden han døde. Så i morra drar også Oda til syden.... JAJA! Uansett, jeg skal kose meg, håper jeg.

Jeg blogger ikke så mye fordi det er så fryktelig mye som skjer, prøver osv.. Så ja! Men jeg skal blogge oftere nå etterhvert, så stikk fortsatt innom og se om det kommer noe nytt :)

Tina og Bettina the movie

Hei, Igår var jeg på kino, og så Tina og Bettina the movie. Den var ganske bra og morsom. Jeg så den med Alice, Katinka og Ida.
Senere sov jeg over hos Alice. Vi kjøpte hårbørste, iPhone case, øreplugger og Qtips, hahaah. Alt var selvfølgelig rosaa<3

OPPDATERING

Heei ♥

Igår var jeg påsånn klassetur sak. Klassen min var på kano tur i går på Ebbestad vannet. Vi laget også mat osv... Ja, hadde det veldig gøy, men turen hjemover var slitsom... Jeg gikk med Henrik hjem, og vi skulle rekke en buss som ikke gikk så ja. Jeg orker ikke forklare, fordi da spammer jeg ned hele bloggen.
Så ette det på kvelden var jeg på klubba med Celine og Tiril :) Driiit gøy!!

Idag skjer det vell ikke så mye, men i morra skal jeg og Alice se på Tina og Bettina the movie! Meheheheh <3<3<3

Sigrid...

Heei :)

Igår fant politiet ett lik, så dem måtteundersøke dette liket, fordi de trodde det var Sigrid. Det var det.. Hun er død, og jeg syntes fryktelig synd på henne som  måtte oppleve det hun opplevde. Hun var jo bare en søt og snill jente som var 100% uskyldig. Jeg får bare ufatterlig vondt av å tenke på det som har skjedd. Huff...

Jeg tenker også utrolig mye på foreldrene og de som var hun svært nær.Det må være ufatterlig tungt og miste datteren sin.. Hun kunne ha levet såå mye lengere om dette ikke hadde skjedd. At folk kan gjøre sånt mot et uskyldig menneske.
Det er 2menn tror jeg som er pågrepet, jeg håper virkelig de får en stooor straff for dette, om de er de.

Sender mange gode og varme tanker til familien og de som stod henne nær.

Hvil i fred, Sigrid!
Hun var så vakker!

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
Ine Edvardsen

Ine Edvardsen

14, Svelvik

♥ Ine, 98, Svelvik. ♥ Kontakt på: ine00blogg@hotmail.com ♥ Les resten på bloggen.


    Velkommen til min blogg. Denne bloggen handler om alt fra a-å. Følg bloggen å du får vite mere. xoxoღ

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger? Blogg Familie, Ferier Hjelp, Mitt hår, Om meg Outfit, Skole, Videoer, Want's,


Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012


hits