SLITEN

Heei ♥

Ja, jeg er utrolig sliten.

Igår etter skolen dro jeg til Rebekka med Marthe, fordi Rebekka skulle feire bursdagen sin på klubba. Så vi hadde mye jobb å gjøre. Så klokka 6 kom folkene. Det var 11 stykker. Vi hadde det utrolig gøy. + Jeg kom ned i jentespagaten pga vi hadde danset så mye. Men i dag kommer jeg ikke ned... er sykt støl. Jeg sov over hos bestemoren til Rebekka med Rebekka og Marthe.

Så stod vi opp tilig pga Marthe skulle spille håndball kamp og Rebekka skulle spille fotball cup. Så når jeg kom hjem så dro jeg ut og jogget med Bono. Så sovnet jeg i go'stolen fra klokka 2 til 6..! Haha! ♥
↑Det er Marcus, meg, Katinka, Rebekka, Genti og Tobias. Marcus er bestevennen min siden barnskolen, og han flyttet i sommer.. Så hadde ikke sett han siden sommerferien :( Var så herlig å se han igjen!!! ♥


Vi danset mye på scenen. Det er der jeg hører hjemme! HAAH! Elsker å danse!!! ♥

Imorgen skal jeg i kirken pga komf greier...!! Ahh, stress. JAJA!OPPSUMERING

Heei :)

Ja, dette blir en kort oppsumering, fordi vi har ikke nett hjemme, så jeg bruker mobil nettet til søstra mi. 

På lørdagen var jeg i bursdagen til Natalia. Det var utrolig koselig. Håper hun fikk en fin dag, selv om hun egentlig har bursdag 20. oktober. Ja, etter det så sov Rebekka J over hos meg. Så i dag dro jeg i kirken pga konfrimasjons greier-.- Så dro jeg hjem til Vilde. Vi danse i 4 timer. Haha, dans er det beste jeg veit! Så tok vi oss en lang jogge tur. Når jeg kom hjem så trenet jeg litt til. Nå har jeg dusja og skal bare slappe av og spise hjemme laget pizza. 

Ha en fin søndag videre!

(Bare for å slenge inn ett bilde haha...)

IGÅR VAR LYKKEDAGEN MIN!..

Hei ..:)

Igår var min såkaldte ''lykke dag''.. Jeg, Rebekka og Alice skulle på bowling. Når vi gikk av bussen skjedde det noe, men det forteller jeg ikke haha.. Men på bowlingen så skulle jeg skyte den ballen, så heiv jeg på feil bane, så gutten ved siden av meg fikk ikke ned noen sånne stolper. PGA MEG..Det var såå kleint og Rebekka og Alice døde av latter. Stakkars gutt. Ja, jeg tapte begge rundene. Men vi hadde det drit gøy.

Så her kommer det mange har lurt på:
Etter bowlingen i går så gikk vi til Maxi senteret for å bare tulle litt. Jeg satt meg i en handlevogn mens Alice snurret meg rundt. Det gikk bra, men så satt Alice oppi, og Rebekka dro, og jeg satt oppi en sånn barne handlevogn og holdt i Alice, så kom det en dump og hele vogna datt og jeg smalt kneet rett ned i asfalten og fikk utrolig vondt. Haltet resten av dagen. Inatt har jeg ikke sovet noe, fordi jeg har hatt så vondt.  Og det hadde blitt verre. Så jeg dro til legen klokka 11 i dag. etter det ble jeg sendt til røntgen?! Så det viser seg at jeg har fått betenelse i kneet og bristet det ellernoe.. Jeg er så dum og klønete..!Ja..HAHAH!

Hjelp

Hei?

Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om, så jeg trenger hjelp fra deg. Om jeg ikke får noe hjelp må jeg ta en bloggpause. Så dere må kommentere. Hjelp meg.

Jeg og Katinka game hele natta nesten . Haha, dritrått. Vi var gode, faktisk. Så var jeg med Rebekka i går. Morro da????

PHOTOHOOT OG LAN

Heei :)

Ja, igår dro jeg til Oda etter jeg hadde vært hos bestemor. Vi tok masse bilder, og lekt litt med lille broren hennes. Verdens søteste lille gutt! TRO MEG!!

Idag skal jeg på lan på klubba. JA, lan, jeg skal på lan for andre gang. HAH!


Det var noen av bildene, men skal få noen til å lage heder til meg! Så da viser jeg ikke de bildene her nå.

:)

Heei ♥

Ioverigår etter jeg var i Drammen, så overnattet jeg og Natalia. Det var utrolig lenge siden jeg hadde vært hos henne, selv om hun liksom bor 2 hus unna meg. Huff..! Ja, vi hadde det drit gøy. Dere aner ikke! Vi løp rundt i dyne på natta og spiste kake.!

SØTAA!

Så nå er jeg hos bestemor, og skal snart til Oda jentamii!! ♥♥

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
Ine Edvardsen

Ine Edvardsen

14, Svelvik

♥ Ine, 98, Svelvik. ♥ Kontakt på: ine00blogg@hotmail.com ♥ Les resten på bloggen.


    Velkommen til min blogg. Denne bloggen handler om alt fra a-å. Følg bloggen å du får vite mere. xoxoღ

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger? Blogg Familie, Ferier Hjelp, Mitt hår, Om meg Outfit, Skole, Videoer, Want's,


Arkiv

Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012


hits