SKOLEE

Heei ♥

Ja, jeg skal til skolen om 30 min.. jeg tar halv buss, fordi jeg skal møte Rebekka J, tiligere. + hel bussen er nesten alltid full.. Ja, iallefall, om det er noe dere lurer på så kommenter, fordi jeg aner ikke hva jeg skal blogge om! ♥

Trøtte øyne og trøtt fjes...! Fake a smile bitch
20.08.2012

God Morgen.......

Jeg har sovet kanskje 2-3 timer i natt. Jeg fikk jo ikke sove.. Bare så dere veit det liksom..
Jeg skal snart spise og sånt. Jeg legger kanskje ut outfit i kveld. Spørs når jeg er hjemme osv.. Skole dagen i dag er veldig kort. Den er bare til 11. Så skal jeg være med bestejentene til Drammen <3SKOLE I MORRA

Heei ♥

Idag har jeg vært med Vilde på stranda. Men hun klarte jo å tryne på sykkel, så hun fikk 16 skrubbsår, så det endte opp med at vi solet oss oppe hos hun.

Ja, i morra begynner jeg i 9'ende.. Blir jo bittelitt koselig å møte igjen de gamle folka, men jeg blir bare sliten av å tenke på alle leksene osv.. Jeg er ikke klar for skole i det hele tatt. Jeg har liksom klart å glemme å kjøpe sekk.. så pappa skal bestille sekk til meg når han får lønning. Meheheheh :)

Jeg kommer aldri til å få sove når jeg skal denne uken. Døgnrytmen min er helt jævlig. Denne uken her har jeg sovnet etter halv 4 om natta.. så står jeg opp seint.. Så idag skal jeg legge meg 10!!!! Det er igrunn veldig tilig, men jeg skal rekke en buss som går halv 8... Jeg tar halv istede for hel buss, fordi jeg skal møte beste Rebekka J.

Sååå trøtt var jeg på morran i dag..Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
Ine Edvardsen

Ine Edvardsen

14, Svelvik

♥ Ine, 98, Svelvik. ♥ Kontakt på: ine00blogg@hotmail.com ♥ Les resten på bloggen.


    Hei, velkommen til min blogg. Denne bloggen handler om alt fra a-å. Mere du lurer på, så følg bloggen. xoxoღ

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Anbefalinger? Blogg Familie, Ferier Hjelp, Mitt hår, Om meg Outfit, Skole, Videoer, Want's,


Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012


hits